„Градишка у кадру“ сутра из Ламинаца

Снимањем једанаесте емисије у Ламинцима завршена је прва сезона снимања „Градишке у кадру“ у производњи Радио-телевизије Градишка.

„Емисија колажног типа „Градишка у кадру“ настала је с циљем да представи љепоте нашег града и околине, разне манифестације, вриједне домаћине, привреднике, спортисте, умјетнике. У програму смо кроз 11 епизода угостили више од 100 саговорника са подручја Градишке и других градова“, рекао је в.д. директора Радио-телевизије Градишка Рајко Ромић.

Ромић је нагласио да су имали одличну сарадњу са мјесним заједницама и људима на терену гдје су снимане емисије.

„Покушали смо да прикажемо прекрасне локације и наше људе. Након завршетка прве сезоне Градишке у кадру посветићемо пажњу градишкој јесени и зими те припреми нових програмских садржаја“, навео је Ромић.

Приче о нашем граду и људима који га чине посебним снимане су на више локација: на подручју града, у Турјаку, Новој Тополи, Врбашкој, Горњим Подградцима и Ламинцима. Иако технички веома захтјеван, пројекат је успјешно реализован и послужиће као примјер за нове програмске садржаје.

Једанаесто издање емисије „Градишка у кадру“ из Ламинаца можете пратити сутра, 29. септембра и у телевизијском и у радијском програму од 11 часова.

С.С.Ц.

Share With: