Градишка публика уживала у хитовима Саше Матића

„Идемо анђеле“,  „Маскара“, „Кад љубав закасни“, „Рузмарин“ само су од неких хитова које је на концерту у Градишци извео  један од најтраженијих музичких извођача народне музике Саша Матић.

Каже да врло ради долазе у наше крајеве јер се осјећа као свој на своме, с обзиром да је најљепши дио дјетињства провео у Дрвару. Истакао је да је публика  у Градишци на посљедњем концерту била одлична и да је показала да међу њима „љубав није закаснила“ . Са задовољством  је дошао у овај град и као и увијек направио одличну атмосферу пјевајући хитове који су обиљежили 20 година музичке каријере

Матић је за нашу телевизију изјавио да му је најтежи задатак избор нових пјесама, али како каже то му за сада добро иде, те ће можда и ове године своју публику почастити неком новом нумером.

„Пјесме „Кад љубав закасни“ и „Нађи нову љубав“ су дефинитвно најљепше у мојој каријери“ рекао је Матић.  . Он је истакао да ће 2022. годину памтити по концертима које је одржао у сплитској и у загребачкој Арени, али и по томе да је доста радио обишао  Америку, Канаду, Аустралију.

Кроз осмијех је рекао да је велики хедониста и  да воли одмарати у топлијим крајевима, као што је Абу Даби, Дубаи. На питање да ли има неостварених жеља рекао је да би волио да отпутује у  Јапан, а што се тиче музичке каријере да одржи концерт на стадиону у Београду.

Н.М.

Share With: