Градишка поново на испиту хуманости!

Градишчанка Славица Лајић је незапослена и самохрана мајка која је обољела од улцерозног колитиса. У јулу ове године Славица је оперисана у Београду и операција је коштала око 3000 еура.

Да би наставила своју борбу за живот потребно је да се обави још једна операција за коју јој је потребна наша помоћ. Тужна животна прича Славице Лајић дирнула је наша срца, прича у којој се једна млада мајка бори за још једну животну шансу за бољи живот.
Славица је подстанар и тренутно нема никаквих примања. Како каже за Радио Градишку неизмјерно је захвална пријатељима, породици али и својим послодавцима Сњежани и Дијани које су јој помогле да отпутује на прву операцију.
Зато будимо хумани и будимо Град за понос и примјер свима да заједничким снагама можемо да помогнемо нашој Славици. Помозимо да се њен син као и његови вршњаци буди безбрижно да ће његова мајка увијек бити tу поред њега. Још један испит хуманости је пред нама.

Помозимо Славици да се скупи новац за нову операцију. Новчана средства могу се уплатити на Славицин жиро рачун број 562- 010- 81323958-09.

Софија Малиш

Share With:
Open

close button