Градишка јесен у духу успјеха на свим пољима (ФОТО, ВИДЕО)

Свечаности којима Град Градишка обиљежава као и сваке године почетак јесени и крсну славу града ове године су додатно обогаћене и успјешним потписивањем уговора о кредитирању из средстава Инвестиционо – развојне банке Републике Српске, намјењених изградњи и реконструцији водоводне и канализационе мреже на територији града.

О томе је у јутарњем програму РТВГ говорила замјеник градоначелника Драгана Илић, која је истакла да се ради о насељима са обе стране старог пута за Бању Луку, као и о највећем градском насељу Сењак чији становници годинама имају проблеме са канализационом мрежом. Захваљујући ефикасним припремним радњама како Градске управе тако и ЈКП „Водовод“ апликација нашег града је сврстана у три најуспјешније у РС. Посебну погодност представља и могућност да се комплетна финансијска конструкција овог капиталног пројекта заокружи из грантовских средстава на чему се такође ради.

Замјеник градоначелника се додатно осврнула и на бројне манифестације које се одржавају у Градишци у овом мјесецу, најавивши поклон Града Градишке свим малишанима, концерт Леонтине Вукомановић, у КЦ Градишка, у сриједу са почетком од 19 часова. Круна свих догађања је славска литургија у храму Покрова Пресвете Богородице, у четвртак, након које ће услиједити сада већ традиционална литија улицама града.

Н. Ристић

Share With:
Open

close button