Top lista
Prijedlozi za Top listu - 20.07.2019.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Fudbaleri Kozare vrijedno treniraju

Fudbaleri Kozare vrijedno treniraju već desetak dana, pod vođstvom novog šefa stručnog štaba Nedžada Žerića, s ciljem da što spremnije dočekaju početak prvenstva zakazan za 10. avgust i utakmicu na premijeri protiv Modriča Alfe u gostima.

Već sada je jasno da će biti velikih promena u igračkom kadru. Klub su napustili Milan Šakić, Nebojša Stjepanović, Aleksandar Kondić, Slaviša Maksimović, Dušan Komljenović, Ognjen Petrović i Almir Kukavica. Što se dolazaka tiče, Kozari su pristupili Nebojša Babić iz banjalučkog Željezničara, Aleksa Radetić i Živko Bubić iz Jedinstvo iz Žeravicaee, kao i Nikola Babić 13 skojevki). U narednih nekoliko dana treninzima Kozare trebalo bi da se priključe Aleksandar Popović i Bojan Batar iz banjalučkog Boraca, Stefan Kršić iz Travnika, Nikola Kopanja iz srbačke Sloga i Igor Kuzmanović iz banjalučkog Željezničara.

“Ovo je najteža faza priprema kada ste u potrazi za novim igračima – pojačanjima i dok ne sklopimo tim nećemo znati na čemu smo. Radimo kvalitetno, igrači ispunjavaju sve zamisli, ali jednostavno dok ne kompletiramo igrački kadar stalno ćemo da razmišljamo o tome”, rekao je šef stručnog štaba Kozare Nedžad Žerić.

Prve kontrolne mečeve Kozara će odigrati na turniru u Dubravama, 20. i 21. jula, a 27. jula će ugostiti federalnog prvoligaša Jedinstvo iz Bihaća. Generalna proba pred start šampionata biće odigrana 3. avgusta na turniru u Žeravici.

Share With: