Top lista

Top lista za 30.05.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Fudbaleri Kozare vrijedno treniraju

Fudbaleri Kozare vrijedno treniraju već desetak dana, pod vođstvom novog šefa stručnog štaba Nedžada Žerića, s ciljem da što spremnije dočekaju početak prvenstva zakazan za 10. avgust i utakmicu na premijeri protiv Modriča Alfe u gostima.

Već sada je jasno da će biti velikih promena u igračkom kadru. Klub su napustili Milan Šakić, Nebojša Stjepanović, Aleksandar Kondić, Slaviša Maksimović, Dušan Komljenović, Ognjen Petrović i Almir Kukavica. Što se dolazaka tiče, Kozari su pristupili Nebojša Babić iz banjalučkog Željezničara, Aleksa Radetić i Živko Bubić iz Jedinstvo iz Žeravicaee, kao i Nikola Babić 13 skojevki). U narednih nekoliko dana treninzima Kozare trebalo bi da se priključe Aleksandar Popović i Bojan Batar iz banjalučkog Boraca, Stefan Kršić iz Travnika, Nikola Kopanja iz srbačke Sloga i Igor Kuzmanović iz banjalučkog Željezničara.

“Ovo je najteža faza priprema kada ste u potrazi za novim igračima – pojačanjima i dok ne sklopimo tim nećemo znati na čemu smo. Radimo kvalitetno, igrači ispunjavaju sve zamisli, ali jednostavno dok ne kompletiramo igrački kadar stalno ćemo da razmišljamo o tome”, rekao je šef stručnog štaba Kozare Nedžad Žerić.

Prve kontrolne mečeve Kozara će odigrati na turniru u Dubravama, 20. i 21. jula, a 27. jula će ugostiti federalnog prvoligaša Jedinstvo iz Bihaća. Generalna proba pred start šampionata biće odigrana 3. avgusta na turniru u Žeravici.

Share With: