Fudbaleri „Kozare“ gostuju kod ekipe „Rudara“ u Prijedoru

U prvom kolu Lige za prvaka Prve lige Republike Srpske, fudbaleri gradiške „Kozara“ gostuju sutra od 16 časova i 30 minuta kod ekipe „Rudara“ u Prijedoru.

U okviru 23. kola Druge lige „Zapad“, „Jedinstvo“ iz Žeravice gostuje sutra u Srpcu kod ekipe „Sloge“, a ekipa „Dubrava“ kod „Sloge“ u Trnu.

Obe utakmice počinju u 16 časova i 30 minuta.

Ekipa „Jednistva“, koja je je lider na tabeli Drge lige „Zapad“, je u srjedu na svom terenu, u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Republike Srpske, odigrala nerješeno 1-1 na svom terenu protiv „Radnika“ iz Bijeljine.

Revanš utakmica polifinala Kupa Republike Srpske biće odigrana 15. maja u Bijeljini.

Fudbaleri “Lijevča” iz Nove Topole, u okviru 23. kola Regionalne lige “Zapad”, gustuju u nedelju u 16.00 časova u Kostajnici kod ekipe “Partizana”.

Za vikend će biti odigrane utakmice Područne i Opštinske lige Gradiška.

U 19. kolu Područne lige u nedelju od 16 časova i 30 minuta sataju se: “Kozara” Turjak – “Mladi Krajišnik, “Sloboda” – “Tamaris”, “Biseri” – “Omladinac”, “Župa” – “Torpedo”, “Potkozarje” – “Kalemi” i “Borac” Maglajani – “13 Skojevki”. U ovom kolu slobodna je ekipa “Sloge DIPO”.

U 17. kolu Opštinske lige Gradiška sutra se sastaju “Obradovac” – “Polet” i “Bratstvo” Kozinci – “Jablanica”, a u nedelju “Ratar” – “Borac” Mašići, “Vilusi” – “Bratstvo” Orahova i “Laminci” – “Romanovci”. Sve utakmice Opštineke lige počinju u 17.00 časova, a u ovom kolu slobodna je ekipa “Mladosti”.

Share With: