Fudbaleri Kozare danas igraju u Banjaluci

U okviru 2. kola Lige za prvaka Prve lige Republike Srpske, fudbaleri gradiške „Kozare“ gostuju danas kod ekipe „Borca“ u Banjaluci.

Utakmica na gradskom stadionu u Banjaluici počinje u 19 časova.

U 24. kolu Druge lige „Zapad“, fudbaleri „Jedinstava“ danas dočekuju ekip „Sloge“ iz Trna, a „Dubrave“ će na svom stadionu ugostiti „Borac“ iz Šamca. Obe utakmice počinju u 16 časova i 30 minuta.

Fudbaleri „Lijevča“ će, u 24. kolu Regionalne lige „Zapad“, danas u Novoj topoli u 16 časova i 30 minuta ugostiti ekipu „Brada“ iz Hambarina.

U 20. kolu Područne lige Gradiška, „Omladinac“ je juče na svom terenu savladao „Slobodu“ razultatom 2-1, a danas od 17 časova sastaju se „Mladi Krajišnik“ – „Borac“ Maglajani, „13 Skojevki“ – „Potkozarje“, „Kalemi“ – „Župa“, „Sloga DIPO“ – „Biseri“ i „Tamaris“ – „Kozara“ Turjak. U ovom kolu slobodna je ekipa „Torpeda“.

U okviru 18. kola Opštinske lige Gradiška, „Mladost“ i „Ratar“ su juče odigrali nerješeno 0-0, danas se sastaju „Jablanica“ i „Laminci, a sutra „Romanovci“ – „Obradovac“, „Polet“ – „Vilusi“ i „Borac“ Mašići – „Bratstvo“ Kozinci. Utakmice Opštinske lige igraju se u terminu od 17 časova, a u ovom kolu slobodna je ekipa „Bratstva“ iz Orahove.

Share With: