Top lista

Top lista za 06.06.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

FK ”Polet” Elezagići proslavio 60. godina postojanja kluba

Fudbalski klub “Polet” iz Elezagića proslavio je sinoć 60. godina postojanja kluba. Svečanost je  održana u Domu kulture u Rogoljima.

Klub se trenutno takmiči u Opštinskoj ligi i takmičenje u prvom dijelu sezone završio je na drugom mjestu prvenstvene tabele sa  25 utakmica bez poraza.

Predsjednik kluba Mladen Vučković rekao je da je proslava okupila veliki broj simpatizera te članova kluba i istakao da klub stalno napreduje i radi kako bi se plasirao u viši rang takmičenja.

Vučković je dodao da klub opstaje zahvaljujući pomoći ljudi iz uprave kluba odnosno pomoći mjesne zajednice te mnogobrojnih sponzora.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Elezagići i član Uprave FK „Polet“ Bojan Živković rekao je da je klub osnovan 1959. godine i da su osnivači bili Duško i Jovo Klincov te da je  klub radio sve do 1992., kada zbog ratnih dešavanja prestaje sa radom ali  da je 1996. godine. ponovo aktiviran.

Živković je naglasio da je zahvaljujući igračima, trenerima i prijateljima, FK“Polet“ opstao svih ovih godina i dodao da imaju veliku podršku lokalne uprave.

„Mi smo uz pomoć lokalne uprave, sadašnjeg gradonačelnika Zorana Adžića i narodnog poslanika Ognjena Žmirića renovirali klupske prostorije“, istakao je Živković.

Trener FK „Polet“ Slobodan Tunjić je rekao da raspolaže sa kvalitetnim igračkim kadrom, te da imaju ambicije da se plasiraju u viši rang takmičenja uz pojačanja koja očekuju da će se priključiti timu u narednoj polusezoni.

Share With: