Top lista

Top lista za 08.08.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

FK“ Kozara“pauzu koristi za rekonstrukciju terena

U Republici Srpskoj danas počinju treninzi profesionalnih sportista i individualni sportovi.

Sportski direktor FK“Kozare“Siniša Đurić rekao je da fudbaleri Kozare neće početi sa treninzima jer je prvenstvo prekinuto, a pripreme za novu takmičarsku sezonu redovno počinju u julu mjesecu.

On je dodao da će sutra početi treninzi omladinskih kategorija. Ova pauza biće iskorištena za radove na rekonstrukciji sportskog kompleksa Kozara.

Na pomoćnom terenu FK „Kozara“ završeni su drenažni radovi i urađeni kanali za odvodnju nakon čega se krenulo sa nasipanjem tampon sloja, rekao je za Radio Gradišku tehnički direktor Kozare, Sveto Veljkić.

Veljkić je dodao da će nakon toga uslijediti postavljanje ivičnjaka i završnog sloja prije postavljanja vještačke trave.

“Radovi bi trebali biti završeni u narednih mjesec i po, a postavljanje vještačke podloge planirano je u avgustu“, rekao je Veljkić i dodao da će novi teren mnogo značiti klubu.

„U poslednjih nekoliko sezona u klubu smo imali problema sa prostorom za trening, zbog čega smo treninge morali obavljati na terenima lokalnih klubova“, istakao je Veljkić.

Gradska uprava je zadužena za pripremu građevinskih radova, a projekat putem Fudbalskog saveza Republike Srpske i Fudbalskog saveza BiH, finansira UEFA.

Putem Fudbalskog saveza Republike Srpske biće doniran još jedan takav teren sa vještačkom travom koji će biti postavljen kod stadiona Fudbalskog kluba „Lijevče“ u Novoj Topoli.

Share With: