Top lista
Top lista za 21.12.2019.god.
Glasaj
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Ekipa “Udruženje građana Hrast” pobjednik turnira “Bokovi 2019”

Ekipa “Udruženje građana Hrast” pobjednik je Osmog memorijalnog turnira u malom fudbalu “Bokovi 2019”, koji je organizovan u znak sjećeanja na 16 boraca koji su poginuli u odbrani Gradiške 8. avgusta 1992. godine.
Ekipa “Udruženje građana Hrast” u finalu,  koje je odigrano večeras, savladala je ekipu “Drvo brijest – Gringosi” rezultatom 4:1.
Igrač pobjedničke ekipe Boris Garić istakao je da je ove godine na turniru bila najbolja organizacija, ali i konkurencija među ekipama.
On je dodao da na turniru učestvuju već šest godina, da su još jednom bili osvajači, ali da je ove godine bilo mnogo dobrih ekipa, te je i borba za pahar bila mnogo teža.
Načelnik Službe gradonačelnika Gradiške Goran Subotić istakao je da ovaj turnir treba da se održava i ubuduće, kako bi vječno živjelo sjećanje na borce koji su dali svoje živote za odbranu Gradiške i Republiku Srpsku.
Član Mjesne boračke organizacije Bok Jankovac – Mačkovac Branislav Gavrilović zahvalio je igračima svih 12 ekipa koje su učestvovale na turniru, naglasivši da je turnir protekao u fer i sportskoj atmosferi.
U utakmici za treće mjesto ekipa “Arhangel” pobjedila je ekipu “Gradske boračke organizacije” rezultatom 6:4.
Pobjedničkoj ekipi pripao je pehar, medalje i nagrada od 200 KM, drugoplasiranoj 150, trećeplasiranoj 100, a četvrtoplasiranoj ekipi 50 KM.
Turnir je organizovala Mjesna boračka organizacija Bok Jankovac – Mačkovac, uz podršku Gradske uprave Gradiška, Gradske boračke organizacije i mjesne zajednice.
Share With: