Top lista
Top lista za 21.12.2019.god.
Glasaj
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Ekipa “3 na 3 Vnanje Gorica” pobjednik turnira “Streetball 3×3 – Gradiška 2019”

U Gradišci je sinoć završen šesti turnir u uličnoj košarci “Streetball 3×3”, a pobjednički pehar u seniorskoj konkureciji i nagradu od 4.000 KM osvojila je ekipa “3 na 3 Vnanje Gorice” iz Slovenije, koja je u finalu savaladala tim “XXX – Da me nije” iz Sarajeva, rezultatom 16:13.


Igrač pobjedničkog tima Luka Smojica istakao je da je turnir u Gradišci veoma dobro organizovan a protivničke ekipe veoma kvalitetne, ali da su dobrom igrom uspjeli da dođu do pobjedničkog pehara.
Gradonačelnik Gradiška Zoran Adžić rekao je da je proteklih pet dana Gradiška bila centar stritbola u regionu, te čestitao organizaciji mladih “Grin”, koji su uspjeli da organizuju ovako kvalitetan turnir.
Adžić je istakao da je Gradska uprava maksimalno podržala organizatore turnira, koji su ekipe iz Srbije, Slovenije i Hrvatske ocijenile kao jedan od kvalitetnijih u regionu.
Organizator turnira Dušan Ristić rekao je da su svi u organizaciji turnira veoma zadovoljni igrom ekipa i brojem gledalaca.
On je zahvalio na podršci Gradskoj upravi grada Gradiška i svim drugim sponzorima, navodeći da je u planu da naredne godine ovaj turnit postane satelit-turnir za neki od većih turnira u okruženju, a u narednom periodu i da postane prvi čelendžer stritbol turnir u BiH.
U juniorskoj konkurenciji pobijedila je ekipa “Pekara Milun”, kadetskoj “Kafe Rio”, kod pionira najbolja je bila ekipa “Autolimarska radnja Vučetić”, a u mini basket konkurenciji najbolji je bio tim “Sport kafe”. Najuspješniji j takmičenju u šutiranju trojki bio je Dalibor Blagojević.

Share With: