Top lista

Top lista za 25.09.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Dva lica uhapšena zbog vrijeđanja policajaca

Pripadnici gradiške Policijske uprave uhapsili su dva alkoholisana lica čiji su inicijali D.Č. i N.Č. iz Gradiške zbog vrijeđanja policijskih službenika.

Ova lica uhapšena su juče u 4.15 časova nakon što su ispred zdravstvene ustanove u Gradišci narušila javni red i mir vrijeđanjem policijskih službenika i oglušila se o naređenje policajaca da prestanu sa tim.

“Na taj način su ometali policijske službenike u vršenju službene radnje. Alkotestiranjem lica utvrđeno im je prisustvo alkohola u krvi”, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Po kompletiranju predmeta protiv lica D.Č. i N.Č. biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.

Na području u nadležnosti Policijske uprave Gradiška juče je evidentirano jedno krivično djelo, dva narušavanja javnog reda i mira i četiri saobraćajne nezgode.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila juče u 2.35 časova na magistralnom putu u mjestu Čatrnja kod Gradiške, sa kolovoza je sletio automobila “fijat”, kojim je upravljao S.Č. iz Gradiške, a za kojeg je alkotestiranjem utvrđeno da je vozio pod dejstvom alkohola.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske uprave Gradiška.

M.Malešević

Share With: