Top lista

Top lista za 10.04.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Dušan Ristić novi predsjednik MSD-a Gradiška

U Gradišci je večeras održana Sedma redovna Konferencija Mladih Socijaldemokrata Gradiška na kojoj je za predsjednika izabran Dušan Ristić, koji je i odbornik u Skupštini grada Gradiška.

Novi predsjednik MSD-a Gradiška Dušan Ristić rekao je da je velika privilegija i obaveza biti na čelu jedne od najboljih organizacija MSD-a u Republici Srpskoj i dodao da će u narednom periodu odgovorno raditi na tome da se poveća broj odbornika iz redova Mladih socijaldemokrata u gradskom parlamentu.

„Imamo podršku predsjednika Gradskog odbora Zorana Adžića koji je prepoznao potencijal u mladim ljudima i na nama je da nastavimo odgovorno i vrijedno da radimo“, istakao je Ristić.

Predsjednik MSD-a Denis Šulić rekao je da mladi imaju prostora da se bave politikom u SNSD-u i da je njihov rad uvijek bio prepoznat.

„Mladi socijaldemokrati očekuju oko 100 odbornika na predstojećim lokalnim izborima i nadam se da će nakon izbora mladi preuzeti važne funkcije u cjelokupnom političkom životu Republike Srpske“, zaključio je Šulić.

Narodni poslanik i potpredsjednik Gradskog odbora SNSD-a Gradiška Ognjen Žmirić rekao je da je SNSD uvijek pružao priliku mladim ljudima i da je tako i danas jer će na listama za lokalne izbore biti značajan broj mladih ljudi koji imaju prostora za napredak.

Na konferenciji su izabrani i novi Gradski odbor i Predsjedništvo MSD-a Gradiška.

Share With: