Top lista

Top lista za 31.07.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Dunjić reizabran za predsjednika Gradskog odbora Ujedinjene Srpske

U Gradišci je sinoć održana izborna Skupština Gradskog odbora Ujedinjene Srpske na kojoj je za predsjednika ovog odbora reizabran Slavko Dunjić.

Dunjić je rekao da su unutarstranački izbori po mjesnim odborima počeli još u 2019. godini, ali da su zbog pandemije tek sada okončani.

On je naglasio da odmah počinju kampanju za izbore naredne godine, dodajuću da Ujedinjena Srpska snažno raste i da je stanje u stranci veoma dobro.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao da je to jedan od najboljih stranačkih odbora u Republici Srpskoj i da ga već pripremaju za najbolji izborni uspjeh u 2022. godini.

Stevandić je najavio da će 2. jula biti održana i sjednica Skupštine Ujedinjene Srpske na kojoj će biti usvojena programska deklaracija koja će biti posvećena budućoj stranačkoj poziciji i status Republike Srpske.

“Prije toga će gradski odrbori održati svoje skupštine, izvršiti rekonstrukciju odbora i imenovati delegate za Glavni odbor, te Skupštinu Ujedinjene Srpske koja će biti posvećena ovoj godini i poziciji stranke za buduće izbore”, rekao je Stevandić.

Na izbornoj skupštini Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Gradiška izabrani su i drugi organi i članovi odbora.

M.Malešević

Share With: