Druženje gradiških socijalista na izletištu Pisarić u Sovjaku

U organizaciji gradskog povjereništva Socijalističke partije Gradiška danas je na izletištu Pisarić priređeno druženje socijalista. Druženju je prisustvovao  predsjednik Socijalističke partije Republike Sprske Petar Đokić kao i funkcioneri partije i gosti.

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić je rekao da kroz ovakav skup žele povećati osjećaj pripadnosti Socijalsitičkoj paritiji i ideji, a to znači nastavak borbe za razvoj Republike Srpske i njeno ekonomsko i institucionalno jačanje .

Đokić je istakao da u okviru lokalne vlasti Socijalistička partija daje svoj doprinos da Gradiška napreduje.

„Ljudi žele da osjete da svi mi u Republici Srpskoj radimo u najboljem interesu na očuvanju iste, a onda na red dolaze problemi i želje naroda da penzije i naknade za borce budu veće kao i da programi socijalne podrške budu još izdašniji sa stanovišta sredstava“, naglasio je Đokić.

Đokić je izjavio da je promjena u okviru Opštinske organizacije Socijalsitičke partije dala rezultate, jer je novo rukovodstvo, odnosno povjereništvo, znatno povećalo broj mjesnih odbora te broj članova ove partije.

Predsjednik Povjereništva gradskog odbora Socijalsitičke partije Gradiška Ivica Lučka je rekao da su do sada formirana 32 mjesna odbora, a da će se vanredna izborna konferencija održati tokom druge polovine mjeseca oktobra na kojoj će biti izabrani novi članovi Gradskog odbora Socijalističke partije.

Share With: