Top lista

Top lista za 04.03.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Donji Podgradci – u toku 22. Svetosavski turnir u stonom tenisu

U Donjim Podgradcima danas se održava tradicionalni 22. Svetosavski turnir u stonom tenisu na kojem učestvuje 27 igrača iz Gradiške, Prnjavora i Banjaluke.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Donji Podgradci Milenko Janković rekao je da je to jedini stonoteniski turnir na području Gradiške koji ima dugu tradiciju.

On je naveo da im je čast što na turniru učestvuju jaki igrači iz Banjaluke poput Jovice Šormaza što predstavlja veliki podstrek mladim igračima iz Donjih Podgradaca.

Šormaz koji je trener u stonoteniskom klubu „Vrbas“ u Banjaluci istakao je da redovno učestvuje na tradicionalnom turniru u Donjim Podgradcima koji iz godine u godinu dobija sve veću i ljepšu dimenziju.

„Ovo je način da se popularizuje sport i zdrav način i stil života“, naveo je Šormaz i dodao da je takođe važna i rekreacija svih starosnih kategorija.

Šormaz je naglasio da svi mogu da se bave stonim tenisom koji je jedan od najljepših sportova i podsjetio da je klub „Vrbas“ jedan od najboljih klubova posebno kada je u pitanju sport za osobe sa invaliditetom, da njihovi članovi čine reprezantaciju BiH i da su nedavno boravili u Egiptu na Svjetskom kupu.

Turnir u Donjim Podgradcima počeo je u 11 časova. Dodjela nagrada predviđena je u večernjim satima. Najbolji igrač turnira osvojiće pehar i diplomu, a osim nagrada za prva tri mjesta predviđena je i dodjela priznanja najmlađem učesniku turnira.

Share With: