„Добра вам ноћ, пријатељи“ (ФОТО)

Ученици Техничке школе Градишка,  уз помоћ својих професора, организовали су приредбу “Добра вам ноћ, пријатељи“, како би помогли својим друговима који нису у прилици финансирати одлазак на матурску екскурзију планирану за почетак маја ове године.

Ученици су још једном су показали своју хуманост али и таленте, како би помогли својим школским друговима. На приредби за коју је штампано и продато 750 улазница по цијени од 3КМ, представили су се пјевачи, свирачи, плесачи, глумци, рецитатори. Приредбу су подржали и бројни спонзори донирајући одређена новчана средства. Да би све изгледало савршено побринуо се професор Есад Заховић организатор приредбе али и водитељ драмске и музичке секције у школи. Заховић је навео да у Техничкој школи има много ученика талентованих за глуму, пјевање, плес, свирање и да су се сви радо одазвали за учешће на приредби.

У улози водитеља одлично се снашла Николина Пуљаревић, а озбиљним репертоаром и сигурним гласом представио се Немања Љубичић. Нумере“Ружо, румена“ и „Први пољубац“, забвиле су многобројну публику али и показале да је Немања већ сад прави музичар.

Приредба организована с циљем помоћи ученицима за одлазак на екскурзију, пружила је грађанима Градишке једно лијепо вече, вече хуманости, солидарности и љубави, у којем су на прави начин показани и искориштени бројни таленти ученика Техничке школе Градишка.

С.Видовић

Share With: