“DM Montaža” i “Prima ISG” pobjednici turnira “Lav Premium Arena 2022”

Ekipa “DM Montaža” iz Broda pobjednik je turnir u futsalu “Lav Premium Arena 2022”, koji je sinoć završen u Areni Gradiška, dok je u kategoriji “Radničke igre” pobjednički pehar pripao ekipi “Prima ISG”.

U finalnoj utakmici kategorije “Seniori” tim “DM Montaže” savladao je gradišku ekipu “Ekologija Mulalić” rezultatom 6:3, a “Prima ISG” je u finalu “Radničkih igara” pobjedila ekipu “Policije” sa 3:1.

Osvajačima pobjedničkog pehara u kategoriji “Seniori” pripala je i nagrada od 10.000 KM, a drugoplasiranoj ekipi 3.000, dok su pobjednici “Radničkih igara” dobili 1.500, a drugoplasirana ekipa 500 KM.

Igrač “DM Montaže” Ivan Ivanagić pohvalio je organizaciju turnira i odličan ambijent u dvorani, te izrazo nadu da će i naredne godine učestvovati i braniti titulu.

On je naveo da je ovo kombinovana ekipa iz igrača iz Broda, Slavonskog Broda i Bijeljine.

Direktor Arene Gradiška Miloš Vujinić istakao je da je turnir bio veoma uspješan, što je pokazala i puna dvorana na završnici.

On je čestitao pobjedničkim ekipama, ali i drugim timovima na fer i korektnom takmičenju.

Bio je ovo prvi dvoranski turnir u futsalu u Gradišci, na kome su se takmičile 42 ekipe.

Turnir su organizovali organizuju Gradska uprava Gradiška, Arena i udruženja građana “Mikro mreža” i “Moja Sava”, a generalni sponzor je kompanija “Carlsberg BiH”.

M.Malešević

Share With:
Open

close button