Deseta redovna sjednica Skupštine grada Gradiška biće održana u četvrtak

Deseta redovna sjednica Skupštine grada Gradiška biće održana u četvrtak, 25.novembra u 9 časova u sali za sjednice Skupštine grada Gradiška.

Na dnevnom redu su 23. tačke među kojima su Nacrti Programa rada Skupštine grada Gradiška za 2021., Rebalansa budžeta grada Gradiška za 2021. i Nacrt  budžeta grada Gradiška za 2022.godinu.

Odbornici će se razmatrati  Nacrt Plana utroška sredstava ostvarenih od naknade po osnovu korištenja šuma i šumskog zemljišta na prostoru Gradiške, Nacrt Plana korištenja sredstava ostvarenih od koncesione naknade, Nacrt Programa korištenja sredstava ostvarenih po osnovu naknada od poljoprivrednog zemljišta, Nacrti Programa podrške poljoprivredi, podrške ruralnom razvoju, kao i podrške preduzetništvu, sve za 2022.godinu.

Na dnevnom redu su i nacrti Programa zajedničke komunalne potrošnje, uređenja građevinskog zemljišta, tekućeg održavanja  i rekonstrukcije lokalnih i nekategorisanih puteva, tekućeg održavanja  i rekonstrukcije hidromeliracionog sistema, sve za 2022.godinu, kao i Nacrti Programa socijalne zaštite, boračko-invalidske zaštite i zaštite civilnih žrtava rata i Nacrt Programa finansiranja sporta na području grada Gradiška za 2022.godinu.

Pred odbornicima će se naći više prijedloga odluka, razješenja i imenovanja i odbornička pitanja.

S.Vidović

Share With: