Top lista

Top lista za 04.03.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Dešavanja u „Zimskom gradu“ od 18. do 25. decembra

U „Zimskom gradu“ u Gradišci sutra 18. decembra biće održano „Veče bajki u susret Svetom Nikoli“ u organizaciji Narodne biblioteke Gradiška. Veče bajki na platou Kulturnog centra počeće u 18 časova.

Dječiju predstavu „Kuda idu stare godine“ premijerno će izvesti glumci Gradskog pozorišta Gradiška u ponedjeljak 23. decembra u maloj sali Kulturnog centra. Besplatne ulaznice za ovu predstavu mogu se preuzeti u prostorijama Kulturnog centra i Turističke organizacije.

U srijedu 25. decembra od 11 časova i 30 minuta planirano je „Jutro uz bajke“ Narodne biblioteke Gradiška i gostovanje mladog pisca iz Srbije Marka  Šelića poznatog pod nadimkom Marčelo i druženje sa učenicima osnovnih i srednjih škola. Istog dana od 19 časova u Kulturnom centru glumac Željko Dimić izvešće predstavu „Oj živote“. U pitanju je monodrama Josipa Pejakovića.

V.d. direktora Turističke organizacije Gradiška Miloš Vujinić, gostujući u programu Radio Gradiške rekao je da je „Zimski grad“ organizovan četvrtu godinu za redom.

Vujinić je podsjetio da su u otvaranju manifestacije učestvovale sve javne ustanove sa područja Gradiške.

„Gostovanjem Amadeus benda na otvaranju nadam se da smo ispunili očekivanja građana što se pokazalo po brojnosti koja je bila na samom koncertu“, rekao je Vujinić i pozvao građane da posjete planirane manifestacije na ukrašenom platou ispred Kulturnog centra.

Ove godine klizalište u „Zimskom gradu“ je obogaćeno dodatnim sadržajima, toboganom i kružnom stazom.

Share With: