Top lista

Top lista za 04.07.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Denarius po dvadeseti put okuplja kolekcionare

Dvadeseti međunarodni sajam kolekcionarstva i antikviteta „Denarius“  Gradiška biće održan 11. jula od 10 do 14 časova u Gradskom parku u Gradišci.

Predsjednik Udruženja kolekcionara i ljubitelja istorije „Denarius“ Gradiška Alen Mešić rekao je gostujući u programu Radio Gradiške da će zbog sitacije sa virusom korona broj izlagača biti ograničen na 35, iako se posljednjih godina broj izlagača povećava i posjećenost građana je iz godine u godinu sve bolja.

„Posebno nam je drago da se povećava broj mladjih izlagača, ali i da se svijest građana razvija kada je riječ o kolekcionarstvu“, rekao je Mešić i da će posjetioci moći da pogledaju raznovrsne izložbe numizmatike, filatelije, militarije, starog ordenja, dokumenata i starih knjiga.

On je naveo da će se  potruditi  da i ove godine  ugoste što više ljudi, uz poštovanje svih mjera zaštite,  kako bi promovisali kulturnu i turističku ponudu grada Gradiške.

Mešić je naglasio da će na sajam pored izlagača iz BiH doći i izlagači iz Srbije, Hrvatske, Slovenije.

Udruženje kolekcionara i ljubitelja istorije Denarius Gradiška postoji od 2012. godine i trenutno ima 120 članova svih starosnih kategorija.

Share With: