Top lista

Top lista za 05.12.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

DEMOS podržao kandidaturu Zorana Adžića za gradonačelnika Gradiške

Gradski odbor Demokratskog savaza DEMOS Gradiška donio je sinoć jednoglasno odluku da na predstojećim lokalnim izborima podrži kandidata SNSD-a Zorana Adžića za gradonačelnika Gradiške.

 

Predsjednik Gradskog odbora DEMOS-a Vladimir Janković konstatovao je da je saradnja sa aktuelnim gradonačelnikom Adžićem do sada bila uspješna i da je podrška njegovoj kandidaturi samo logičan slijed političkih odluka gradiškog DEMOS-a, koji i nakon izbora želi da bude značajan politički faktor u kreiranju društvenog i privrednog razvoja Gradiške.

Na sjednici Gradskog odbora DEMOS-a, koja je održana u Kulturnom centru Gradiška, raspravljano je o kandidatskoj listi za odbornike u gradskoj skupštini za predstojeće izbore, te donesena odluka da zbog složene epidemiološke situacije i ograničenja većih okupljanja, umjesto Gradskog odbora, Predsjedništvo DEMOS-a Gradiška u zakonskom roku utvrdi konačnu kandidatsku listu.

Donesena je i odluka o formiranju Gradskog izbornog štaba, na čelu sa predsjednikom štaba Zoranom Milosavcem, te istaknuto da gradiški DEMOS spremno dočekuje svoje prve izbore i očekuje značajnu podršku građana.

 

Za zamjenika predsjednika Gradskog odbora DEMOS Gradiška izabran je Milorad Malešević, te donesena odluka o proširenju Gradskog odbora za još četiri člana.

Share With: