Top lista

Top lista za 06.03.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

“Dani zime na Kozare” ove godine u vidu reportaže

Turistička organizacija grada Prijedor u saradnji sa partnerima obilježava 15. jubilarnu manifestaciju “Dani zime na Kozari 2021”, emitovanjem reportaže.

Boriša Pavlović iz Turističke organizacije grada Gradiška gostujući u emisiji ”Aktuelno” Radio Gradiške istakao je da je i grad Gradiška uključen  u obilježavanje manifestacije.

“U saradnji sa Turističkom organizacijom grada Prijedor, a zbog trenutne epidemiološke situacije došlo se na ideju da se snimi reportaža koja će obuhvatiti najvažnije segmente manifestacije, poput planinarskog marša, ski kupa i gastro takmičenja”, rekao je Pavlovići dodao da će u reportaži koja će biti emitovana krajem januara biti predstavljen tamburaški sastav ”Stara ada” iz Gradiške.

On je istakao da su tokom proteklih godina na pomenutoj manifestaciji Gradišku predstavljali brojni takmičari koji su osvajali i vrijedne nagrade. Pavlović je naglasio da Kozara povezuje više opština i gradova i dodao da svi treba da ulažu u Kozaru ali i da uživaju u benefitima koje pruža.

Prema njegovim riječima u toku je realizacija projekta “Feel Kozara” koji je usmjeren na povećanje konkurentnosti lokalnog turizma kroz kreiranje novih turističkih ponuda, a samim tim i promociju domaćeg turizma .

 “Nosilac projektnih aktivnosti je grad Prijedor, a osim Gradiške učesnici su Kozarska Dubica, Novi Grad, Kostajnica, Oštra Luka i Krupa na Uni”, rekao je Pavlović i dodao da će kroz projekat biti predstavljena registrovana poljoprivredna gazdinstva koja bi mogla biti interesantna turistima.

Osim ovog projekta, Turistička organizacija Gradiška u saradanji sa Planinarskim društvom”Patrija” Gradiška privodi kraju projekat obilježavanja staza i postavljanja info tabli i putokaza na Kozari.

Share With: