Top lista

Top lista za 26.06.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Danas toplo, poslijepodne pljuskovi sa grmljavinom

Sunčano i toplo vrijeme danas će biti u svim krajevima Republike Srpske i Federacije BiH, ali će poslije podne postojati uslovi za pljuskove sa grmljavinom, dok se narednih dana očekuje malo svježije vrijeme.

Jutro je pretežno sunčano, na jugu i istoku promjenjivo oblačno, gdje su u poslijepodnevnim časovima mogući kiša i pljuskovi sa grmljavinom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U noći na utorak, 7. jul, očekuju se padavine u većini predjela i svježije vrijeme.

Jutarnja temperatura vazduha od 14 do 20, na jugu do 22, a najviša od 23 do 29, na sjeveru i jugu oko 32 stepena Celzijusova.

Duvaće slab do umjeren vjetar, sjevernih smjerova.

Osjetno svježije vrijeme, uz uslove za pojavu lokalnih nepogoda, očekuje se u utorak, 7. jula. Tokom dana padavine će slabiti, dok će u Hercegovini biti pretežno sunčano tokom cijelog dana.

Jutarnja temperatura vazduha od devet do 15, na jugu oko 18, a najviša dnevna od 13 do 19, na sjeverozapadu oko 23, a na jugu oko 27 stepeni Celzijusovih.

Sunčano i nešto svježije vrijeme za ovo doba godine biće i u srijedu i četvrtak, 8. i 9. jul, kada će jutarnja temperatura vazduha biti od devet do 18, na jugu do 20, a najviša dnevna od 20 do 26, na jugu i sjeveru oko 30 stepeni Celzijusovih.

Share With: