Данас Митровдан – слава БОРС-а (АУДИО)

Борачка организација Републике Српске обиљежава крсну славу – Митровдан, која ће бити прослављена широм Републике Српске. У Градишци обиљежавање почиње у 9.00 часова, у храму Покрова Пресвете Богородице у Градишци служењем свете литургије и парастосом за упокојене.

Према ријечима предсједника Градске борачке организације Градишка Милована Гагића и ове године у Градишци ће на скроман начин бити обиљежена крсна слава. Гостујући у програму Радио Градишке Гагић је рекао да ће након свете литургије у 11.00 часова код Централног спомен обиљежја биће организовано служење помена и полагање вијенаца и цвијећа. За званице ће и ове године бити уприличен ручак у ресторану Тина.

Гагић је упутио честитку свим борцима поводом славе  и рекао да ће фокус рада Градске борачке организације Градишка бити и даље побољшање положаја бораца.

Предсједник Градске борачке организације Милован Гагић истакао је да је Митровдан прилика за присјећање на све погинуле сабораце који су дали највредније што су имали за Републику Српску .

С.М.

Share With: