Top lista

Top lista za 23.01.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Danas brojanje za tri glasačka mjesta u Gradišci, Novom Sarajevu i Trebinju

Brojanje glasačkih listića i utvrđivanje rezultata izbora sa tri redovna biračka mjesta u Gradišci, Novom Sarajevu i Trebinju biće održano danas Glavnom centru za brojanje prema naredbi Centralne izborne komisije /CIK/ BiH.

Brojanje glasačkih listića i utvrđivanje rezultata izbora biće sprovedeno za biračko mjesto 010B066 u osnovnoj izbornoj jedinici Gradiška po političkim subjektima i kandidatima za Skupštinu grada, u osnovnoj izbornoj jedinici Novo Sarajevo na biračkom mjestu 139A091 po političkim subjektima i kandidatima za Opštinsko vijeće, te u osnovnoj izbornoj jedinici Trebinje na biračkom mjestu 183B004 po političkim subjektima i kandidatima za Skupštinu grada.

Naredba CIK-a uslijedila je nakon utvrđenih nepravilnosti prilikom objedinjavanja izbornih rezultata.

Brojanje glasačkih listića i utvrđivanje rezultata će u Glavnom centru za brojanje, u sarajevskoj Zetri, biti sprovedene danas sa početkom u 16.00 časova.

Tim aktivnostima mogu prisustvovati akreditovani posmatrači za navedena biračka mjesta političkih subjekata koji se pojavljuju na glasačkom listiću za koji se vrši brojanje i utvrđivanje rezultata izbora, kao i akreditovani posmatrači za Glavni centar za brojanje, saopštio je CIK.

Share With: