„Дан отворених врата“ као промоција полицијског рада (ФОТО,ВИДЕО)

Поводом обиљежавања крсне славе Министарства унутрашњих послова- Светог Архангела Михајла, припадници Полицијске управе Градишка организовали су Дан отворених врата.  Тим поводом најмлађим суграђанима приказана је опрема и материјално техничка средства које полиција користи у свом раду, упознали су ученике Основне школе „Васа Чубриловић“ и дјецу Предшколске установе „Лепа Радић“.

Из Полицијске управе Градишка кажу да је циљ oрганизовања Дана отворених врата да се грађанима и малишанима прикажу послови и задаци саме полиције, али и да на овај начин приближе суграђанима да би имали бољу подршку и сарадњу.

Поводом обиљежавања крсне славе Министарства унутрашњих послова Републике Српске  – Светог Архангела Михајла припадници Полицијске управе Градишка осим ове организовали су и акцију добровољног даривања крви. Сутра 17. новембра планирају уручити прикупљена новчана средства за нашу суграђанку Дијану Љепојевић

На дан крсне славе полиције, 21. новембра  у Градишци у 9 часова припадници Полицијске управе присуствоваће литургији и освећењу славског жита и колача, те ће у 11 часова бити  положени вијенци  и служен парастос испред спомен плоче за погинуле припаднике МУП-а у Одбрамбено-отаџбинском рату.

Н.М.

Share With: