Top lista

Top lista za 17.04.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Čubrilović: Očekujemo još bolje rezultate stranke

Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović izjavio je danas u Gradišci da je zadovoljan ukupnim stanjem u Demosu na području ove regije, ali da je Regionalni odbor uputio Predsjedništvu stranke prijedlog da budu reorganizovani lokalni odboru u Prnjavoru, Srpcu i Laktašima.
“U ljude koje smo danas predložili za povjerenike imamo puno povjerenje i od njih očekujemo dobre rezultate. Demos je u izbornoj jedinici ove regije veoma blizu da realizuje naše ciljeve, odnosno da na narednim opštim izborima osvoji direktan poslanički mandat u Narodnoj skupštini Republike Srpske i da napravimo rezultat koji će doprinijeti napretku stranke u Srpskoj”, rekao je Čubrilović novinarima nakon sjednice Regionalnog odbora ove stranke.

On je ocijenio da je Demos imao dobre rezultate na prošlogodišnjim lokalnim izborima, te očekivanje da na izborima naredne godine taj rezultat bude u procentima još bolji.

“Da su ta očekivanja opravdana dokazuju i ponovljeni izbori u Doboju i Srebrenici, koji su pokazali da je Demos sve prepoznatljiviji u narodu”, naglasio je Čubrilović.

Predsjednik Regionalnog odbora Demosa Lijevče Vladimir Janković naveo je da su na današnjoj sjednici analizirani rezultati Demosa na proteklim izborima u Gradišci, Prnjavoru, Srpcu i Laktašima, te razgovarano o daljim aktivnostima stranke na području ove regije.

“Cilj je da na izborima naredne godine osvojimo jedan direktan poslanički mandat. S obzirom na rezultate prošlogodišnjih izbora, za taj rezultat sada nedostaje oko 1.000 glasova. Demos će pokušati da ojača odbore u Srpcu i Laktašima, gdje nije uspio da postane parlamentarna stranka, a u Gradišci i Prnjavoru sigurno imam prostora da osvoji još po 500 glasova. Nadam se će to biti doprinos nastojanju da Demos 2022. godine osvoji više od 50.000 glasova”, rekao je Janković.

Share With: