Бројна публика испратила прво вече Фестивала стенд ап комедије

Публика у Културном центру у Градишци синоћ је на првој вечери Фестивала стенд aп комедије уз много смијеха уживала  у наступима познатих комичара Горана Винчића из Зaгреба, Ивице Лазанеа из Сплита, те Игора Дрље и Сањина Ћорића из Мостара.

Винчић, који је широј јавности познат и по својим сатиричним ТВ прилозима у емисији Зорана Шпрајца „Стање нације“ на РТЛ телевизији, истакао је да стенд ап комедија има све више публике, те да у друштву има све више оних који се шале а не би требали.

„Не шале се много они којима је то посао, али се неки се шале са буџетима, неки са платама које касне, тако да те шале никад не мањка на Балкану“, нагласио је Винчић.

Директор Културног центра Градишка Мирослав Вуковић рекао је да се након пет година стенд ап комедија поново враћа на градишку сцену, захваљујући сарадњи са Омладинским културним центром из Мостара.

„Значајна имена стенд ап комедије су на овом фестивалу, који би требао да буде један од сталних фестивала који организује Културно центар Градишка“, рекао је Вуковић и нагласио да је градишка публика жељна смијеха и забаве.

Фестивал стенд ап комедије биће настављен  вечерас од 20 часова када  наступају Срђан Олман, Омер Хоџић, Душан Јокић и Бранко Крсмановић.

М.Малешевић

Share With: