Богат јесењи програм у „Културном центру“ Градишка

У градишком „Културном центру“ током септембра свакодневно ће бити организовани различити програми, позоришне представе, изложбе, музичке свечаности, књижевне промоције.

Директор Културног центра Мирослав Вуковић каже да ће у септембру имати богат и разноврстан програм. Учествоваће у организацији Римског фестивала Авентуре који ће бити одржан 2. септембра. Он је најавио и промоцију трилогије  „Упознајте Балкан“ аутора Зорана Матић која ће бити уприличена, 5. септембра у 19 часова.

Изложба слика Драгана Лајшића биће одржана 7. септембра.

Промоција књиге „Успон и пад Малог Београда“ Бојана Вујчића биће одржана у уторак ,12. септембра. Дан након тога, 13. септембра резервисан је за премијеру филма „Годишњица егзодуса Срба из Доњег Вакуфа“. На радост љубитеља позоршта 15. септембра биће изведена представа „ Мирипомазани“.

Промоција књиге проте Гојка Слијепчевића биће 19. септембра, дан касније, 20. септембра смо припремили програм за дјецу, концерт Леонтине. Затим је значајно обиљежавање славе града, и на крају мјесеца театар Славија ће одиграти представу „Сокин и Босина““ рекао је Вуковић.

Он је додао да у сарадњи са Удружењем естрадних умјетника и извођача Србије у октобру или новембру планирају реализовати Други фестивал народне пјесме. Такође је подсјетио да су сви викенди током септембра резервисани за најновија филмска остварења.

Н.М.

Share With:
Open

close button