Без застоја и посебних ограничења

Саобраћај је у Републици Српској слабог до умјереног интензитета и на већини путева се одвија без застоја. На подручју Приједора, Новог Града и Фоче мјестимично има јутарње магле. Спорије се вози на путевима гдје се изводе санациони радови те се возачи упозоравају да на овим дионицама возе са повећаном пажњом и поштују привремено постављену саобраћајну сигнализацију.

С обзиром да се и данас очекују веома високе температуре ваздуха, возачима савјетује се  да путовања на дуже релације планирају у раним јутарњим или касним поподневним и вечерњим часовима, да праве чешће паузе током вожње и конзумирају довољне количине воде.

Због извођења радова на рехабилитацији магистралног пута Градишка – Нова Топола – Клашнице, и изградње три кружна тока на дионици Клашнице 1-Нова Топола измијењен је режим у одвијању саобраћаја. Због радова на изградњи кружне раскрснице на споју магистралних путева М-I 101 Градишка-Нова Топола и М-I 102 Чатрња-Градишка, такође је измијењен режим у одвијању саобраћаја.

ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗИ

На граничним прелазима Изачић и Велика Кладуша појачан је интензитет саобраћаја на излазу из БиХ, док на осталим граничним прелазима нема дужих задржавања.

Share With:
Open

close button