Top lista

Top lista za 31.07.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Automobil se zapalio tokom vožnje, nema povrijeđenih

Automobil “reno”, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali Z.G. iz Gradiške, zapalio se tokom vožnje u mjestu Berek na regionalnom putu Nova Topola-Čatrnja, ali niko nije povrijeđen.
Policijskoj stanici Gradiška sinoć oko 20.00 časova prijavljeno je da se u mjestu Berek zapalio automobil, a uviđajem je utvrđeno da je do požara došlo tokom vožnje.

Požar na automobilu, na kojem je pričinjena materijalna šteta, ugasili su gradiški vatrogasci, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

O svemu je obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Ovo je drugi automobil koji se u proteklih sedam dana zapalio tokom vožnje.

Protekle sedmice u mjestu Gornji Podgradci kod Gradiške na lokalnom putu se zapalio automobil i tom prilikom je nastradao muškarac.

Gradiška policija juče su od lica D.Ć. iz ovog grada privremeno oduzela automobil “golf”, jer je upravljao vozilom prije sticanja prava na upravljanje, a na osnovu izvršenih provjera u registru novčanih kazni utvrđeno je da ima dug od 16.070 KM.

Protiv ovog lica biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja.

SRNA

Share With: