Асфалтирани путеви у Дубравама и Крајишнику

У мјесним заједницама Дубраве и Крајишник асфалтиране су дионице путева, дужине 210 и 350 метара средствима буџета Града Градишка планираним за 2023. годину. Иако је ријеч о краћим дионицама, према ријечима градоначелника Градишке, Зорана Аџића, нови асфалт дио је плана побољшања услова живота људи на подручју Градишке.

„Вриједност дионице у Дубравама  је 30 000КМ, а њена изградња значајна је грађанима“, рекао је Аџић и додао да је прије тога у овом дијелу мјесне заједнице Дубраве постављена јавна расвјета, тако да овај дио има сву инфраструктуру што и јесте опредјељење Градске управе.

Из буџета Града у овој години издвојено је и 40 000 КМ за асфалтирање двије дионице пута у Крајишнику, а и у овом дијелу града увезана је путна комуникација и постављена јавна расвјета.

Мјештани Дубрава и Крајишника захвални су Градској управи на стварању бољих услова за живот што је потврдио и Бојан Суботић предсједник Савјета мјесне заједнице Крајишник. Суботић је навео да је у овој мјесној заједници, у прошлој и овој години, асфалтирано пет дионица, дужине око 600 метара.

Градоначелник Аџић је нагласио да ће и у наредној години наставити истом динамиком и да ће у складу са приоритетима и захтјевима мјесних заједница бити настављено улагање у инфраструктуру на цијелом подручју Градишке. На подручју Градишке ове године у асфалтирање 15 километара путева, из градског буџета издвојено је око 1 540 000 КМ.

С.В.

Share With: