Асфалтирана дионица пута у Церовљанима (ФОТО, ВИДЕО)

На подручју  Градишкe успјешно је реализован још један инфраструктурни пројекат.У Мјесној заједници Церовљани на употребу је предата афалтирана дионица пута дужине око 270 метара, чија је вриједност око 45 000 KM.

Нова дионица пута значајна је за мјештане Церовљана, посебно за породицу Зрнић, која се дуги низ година бавим пољпоривредном производњом.Кажу да су на ово дуго чекали и да ће сада бити много лакше транспортовати производе.Они се, иначе баве производњом млијека и меса и на свом газдинству имају преко 50 грла, крава и бикова, те се планирају и проширивати.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Церовљани Ново Милановић каже да се у овом селу сваке године  нешто уради. Истиче да је остало још неколико мањих путева који би и наредном периоду требало асфалтирати и реконструисати.

Градоначелник Градишке Зоран Аџић рекао је да настоје да у свим мјесним заједницима обезбиједе бољу путну и осталу инфраструктуру како би мјештани остали на својим огњиштима и бавили се пољопривредном производњом.

 

Он је истакао да до краја грађевинске сезоне сличне активности на путним комуникацијама планиране су у осталим дјеловима Градишке.

Н.М.

Share With:
Open

close button