Асфалтирана дионица пута у Романовцима (ВИДЕО)

Мјештани Мјесне заједнице Романовци добили су новоизграђену асфалтну саобраћајницу дужине 820 метара.

Становници овог села задовољни су постављањем асфалта. Кажу да ће пут бити од користи мјештанима Вилуса и Романоваца, за бржи и лакши превоз пољопривредних прозвода, те за одлазак на посао и  у школу.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Романовци Зоран Девић,каже да је пут значајан, јер спаја два села.

У овај инфраструктурни пројекат уложено је 160 000 КМ, рекао је градоначелник Градишке Зоран Аџићи и додао да је у финансирању учествовао и Републички секретаријат за расељена лица и миграције. Изразио је задовољство што се успјешно реализује пројекат асфалтирања путева на подручја Градишке, те да је приоритети повезивање мјесних заједница.

Републички секретаријат за расељена лица и миграције у овај пројекат уложио је 50 000 КМ. Помоћник директора Републичког секретаријата Гојко Јотић рекао да ће пут бити свима од користи и да је ово још један показатељ добре сарадње коју имају са Градском управом Градишка.

Он је додао је Републички секретаријат за расељена лица и миграције у посљедње четири године на подручју Градишке уложио око 8 милиона марака у инфраструктурне пројекте.

Подсјећамо да је ове године на подручју Градишке асфалтирано је око 12 километара локалних путева у 13 мјесних заједница.

Н.М.

Share With: