Актив жена СНСД-а Градишка прославио 8. март

Чланице Актива жена Градског одбора  Савеза независних социјалдемократа у Градишци прославиле су Међународни дан жена 8. март.  Овогодишњој прослави присуствовало је више стотина чланица, симпатизера и гостију.

Предсједник градишког Актива жена Рената Обрадовић Поповић каже да СНСД води озбиљну политику и да велику подршку пружа женама. „То је политичка опција која највише промовише права жена што је видљиво и у структури власти како на републичком тако и на локалном нивоу“ изјавила је Обрадовић Поповић.

Прослави је присуствовала посланик у Народној Скупштини Републике Српске Ранка Перић Ромић која је рекла да је положај жене данас много бољи него раније, што потврђују овакве манифестације.

Она је истакла да су жене у Републици Српској важан фактор, те су активне у политичком и друштвеном животу и дају значајан допринос развоју друштва.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Градишка Зоран Аџић рекао је да су жене носиоци свеукупног напретка Градишке и Републике Српске, али су и најбољи и најактивнији дио странке.

Он је честитао празник свим женама и захвалио се на њиховом ангажману у друштвеном, привредном и политичком сегменту и посвећености породици као најбитнијем стубу сваког друштва.

Ову годину  Актив жена СНСД-а  Градишка обиљежиће многим активностима као што су излети, дружења, едукације и друге акције које ће имати и хуманитарни карактер.

Прослави 8. марта у свадбеном салону „Такси бар“ у Градишци присуствовало је близу 600 чланица и функционера СНСД-а.

Н.М.

Share With: