Top lista
Top lista za 01.02.2020.god.
Glasaj
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Aktiv žena SNSD-a i ove godine pomaže najugroženijima

Aktiv žena Gradskog odbora SNSD-a Gradiška donirao je danas pakete pomoći Gradskoj organizaciji Crvenog krsta u okviru tradicionalnih prazničnih aktivnosti.

Sekretar Gradskog odbora SNSD-a  Gradiška Olivera Čengija rekla je da je Aktiv žena i ove godine tradicionalno prikupio odjeću, obuću i hranu koju je donirao Crvenom krstu.

„Akciju smo proveli u mjesecu decembru koji je inače mjesec darivanja, kako bi građanima koji  su ugroženi donirali sve ono što im je potrebno“, istakla je Čengija.

Ona je dodala da već sedmu godinu u okviru Aktiva žena organizuju ove aktivnosti preko svojih mjesnih odbora i da se žene svake godine sve više uključuju u ove aktivnosti te da osim odjeće doniraju i hranu koja je  nekad i najpotrebnija.

Čengija  je navela da Aktiv žena SNSD-a tokom čitave godine organizuje pomoć socijalno ugroženim kategorijama stanovništva sa područja grada Gradiška.

Sekretar Gradske organizacije Crvenog krsta Gradiška Borko Dević rekao je da se ova aktivnost provodi u “Nedjelji solidarnosti”, koja za cilj ima pomoć socijalno ugroženim kategorijama stanovništva.

On je istakao da donacija prehrambenih namirnica i higijenskih proizvoda ima veliki značaj za

život ugroženih kategorija i dodao da će im ovu pomoć dodjeliti pred predstojeće praznike.

Dević  je naveo da su akciju podržale i druge političke organizacije kao i osnovne i srednje školes sa područja Gradiške.

Nedjelja solidarnosti pod sloganom “Budimo humani i u Nedjelji solidarnosti” trajala je od 16. do 22. decembra i posvećena je osobama treće životne dobi.

Share With: