Top lista

Top lista za 05.12.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Adžić proglasio uvjerljivu pobjedu za gradonačelnika Gradiške

Kandidat SNSD za gradonačelnika Gradiške Zorana Adžić rekao je večaras novinarima da izborni rezultati sa većine biračkih mjesta govore da će slaviti još ubjedljiviju pobjedu za gradonačalnika u odnosu na lokalne izbore 2016. godine.

On je naveo da na osnovu izvještaja sa 80 odsto biračkih mjesta on vodi u odnosu na protiv kandidata iz koalicije SDS-PDP Mirka Samardžije za 5.200 glasova, odnosno da je omjer u njegovu korist 66 naprema 34 odsto.

„Želim da se zahvalim građanima što su u teškim uslovima virusa korona se ohrabrili da iskoriste svoje demokratsko pravo i izašli na izbore u velikom procentu. Mislim da su građani prepoznali rad mene kao gradonačelnika i SNSD-a u protekle četiri godine, te naših koalicionih partnera, da smo radili u interesu građana i privrednika Gradiške. Naredne četiri godine ih nećemo iznevjeriti, nego ćemo i dalje da razvijamo Gradišku“, rekao je Adžić.

On je dodao da će ove rezultate u izboru za gradonačelnika sigurno pratiti i još bolji rezultati izbornih lista SNSD-a i koalicionih partnera, te da će vladajuća koalicija sigurno imati još veći broj odborničkih mandata i formirati stabilnu skupštinku većinu.

Predsjednik Gradske izborne komisije Gradiška Nada Živković rekla je da je na lokalnim izborima  u Gradišci glasalo 24.805  birača ili 44,59 odsto od ukupno 55.624 upisanih u redovni birački spisak.

Živkovićeva je dodala da su sva biračka mjesta zatvorena na vrijeme i da je proces glasanja protekao bez većih nepravilnosti.

Share With: