Аџић: Реализована већина планираних пројеката за 2022. годину

Градоначелник Градишке Зоран Аџић изјавио је новинарима, након 25. редовне сједнице градске скупштине, да је реализована већина пројеката које је Градска управа планирала за прошлу 2022. годину, те да се успјешно завршавају они чији је почетак каснио због процедура јавних набавки.

Аџић је нагласио да ће Градска управа наставити да ради у интересу грађана, те да сваке године реализује планиране пројекте и активности без обзира на глобалну економску кризу и не гледајући да ли је година изборна, или не.

Одборник СДС-а Зоран Латиновић истакао да је уз градски буџет у износу око 43 милиона КМ и донације са нивоа Републике Српске логично да је доста урађено на изградњи инфраструктуре, али да треба више пажње посветити активностима на ублажавању ефеката еконoмске кризе у којој се драстично смањује куповна моћ грађана а млади људи одлазе у иностранство.

Одборници скупштине града Градишка, између осталог данас су усвојили Извјештај о реализацији Годишњег Програма рада Градоначелника и Градске управе за 2022. годину, као и извјештаје о реализацији Годишњег плана имплементације Стратегије развоја града и о реализацији Плана капиталних инвестиција за прошлу годину.

М.Малешевић

Share With: