Аџић: Бројни пројекти реализовани између двије славе града (ФОТО)

Градоначелник Градишке Зоран Аџић изјавио је током пријема за званице поводом обиљежавања славе града Мале Госпојине, да је локална управа у периоду између двије славе урадила много на изградњи инфраструктуре и стварању услова за нове инвестиције и запошљавање.

 

Аџић је као најзначајнији инфраструктурни пројекат издвојио пројекат реконструкције јавне расвјете. Он је навео да је вриједност овог пројекта 5,4 милиона КМ, да је обезбијеђен грант словеначке развојне агенције у износу од 820.000 евра, те ће средства за инвестицију бити обезбијеђена из уштеде преласком на ЛЕД технологију, с обзиром да ће уштеда електричне енергије бити око 68 одсто.

Славском пријему, који је организован у свадбеном салону „Такси бар“, присуствовали су министри у Влади Републике Српске Зора Видовић, Денис Шулић и Златан Клокић.

Видовићева је честитала славу грађанима Градишке, истичући да се град убрзано развија захваљујући агилности градоначелника Аџића и његових сарадника, који су и уз подршку Владе Републике Српске реализовали значајне пројекте.

Славском пријему присуствовали су владика пакрачко-славонски Јован, свештенство Српске православне цркве и представници других вјерских заједница, начелници Српца и Костајнице, представници републичких и локалних институција и организација.

М.Малешевић

Share With: