А најбољи међу најбољима… (ВИДЕО)

Дошло је вријеме да по 31. пут Град Градишка добије најбоље међу најбољим спортистима. Чланице и чланови готово 100 спортских колектива регистрованих на градској територији кандидовали су се за избор у бројним категоријама, а од ове године бираће се и најбољи спортски потез за који су пратиоци РТВГ могли да гласају путем друштвених мрежа.

У име организатора, Градске управе, у јутарњем програму РТВГ гост је био Душко Иветић, стручни сарадник за спорт у Одјељењу за привреду и друштвене дјелатности. Истакао је да је пред стручним жиријем био сложен задатак јер је Град Градишка, захваљујући експанзији дворанских спортова у знатно побољшаним условима, свједочио бројним успјесима спортиста на вишим нивоима такмичењима него досад.

Зоран Калинац, уредник РТВГ емисије о спорту „Темпо“, је нагласио да би вечерашња церемонија проглашења најбољих, од 18 часова у Малој сали Културног центра Градишка, требала бити освјежење у односу на досадашње изборе, због обиља видео – материјала који ће том приликом бити емитован посјетиоцима.

Н.Р.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=xQwUHHvMlC4[/embedyt]

Share With: