Туристичка организација Градишка 2023. годину завршава успјешно

Огледало добре туристичке понуде сваког града су вриједни ,маштовити и сналажљиви запослени у   Туристичкој организацији ,али и добра координација са свим радним организацијама  која  раде у локалној заједници. Туристичка организација Градишке може и ове године бити поносна на све манифестације које су организовали од Здраво феста ,Трећег винског фестивала до Зимског града који нас очекује од 15. децембра 2023 .године  до 15 јануара 2024.године.

Гостујући у емисији „У фокусу„ Радио Градишке Данка Мирјанић из Туристичке организације најавила је на  дан отварања Зимског града да све посјетиоце очекује отварање клизалишта, биће приређени и садржаји попут Бала маскенбала, Face painting-а и Фестивала чоколаде .

Према ријечима  Мирјанићеве  и ове године најмлађе суграђане очекује мноштво занимљивих играоница ,представа али и дочек „Дјечије Нове године  са Врапчићима“ у суботу 30. децембра на платоу Културног центра Градишка.

Повећана је и потражња за смјештај туриста који желе да Нову 2024-у годину дочекају у граду на Сави .Уколико се одлуче да посјете Градишку оно што је сигурно очекују их бројне занимљиве манифестације .Сви који посјете наш град према ријечима Данке Мирјанић разне сувенире могу пронаћи у центру града у „“Кући Лијевча и Поткозарја“.

С.M.

 

Share With: