Несметано одвијање саобраћаја

Саобраћај се на већини путева у Републици Српској одвија без застоја, по сувим и мјестимично влажним коловозима.  Магла мјестимично смањује видљивост на подручју доњег Подриња, саопштено је из АМС Републике Српске.  Возачима се скреће пажња и на могућност ситнијих одрона. На путевима на којима се изводе санациони радови, обавезно је поштовање привремене сигнализације која регулише саобраћај.

У току су радови на санацији регионалног пута РII  4507 Горња Чађавица-Љељенча. Саобраћај ће се у времену од 07-17 часова одвијати једном саобраћајном траком, уз повремене краће прекиде.

У току је изградња пјешачке и бициклистичке стазе, због чега је измијењен режим у одвијању саобраћаја уз магистрални пут МI-100 Рудице-Нови Град. Предвиђено је да радови трају до 10.11.2023. године.

Због радова на изградњи тротоара, уз магистрални пут МI-101 Српске Топлице-Карановац измијењен је режим у одвијању саобраћаја. Планирано је да радови трају до 09.11.2023. године.

Због извођења радова на санацији клизишта на дионици магистралног пута M-I 111 Добро Поље-Миљевина, измијењен је режим у одвијању саобраћаја (до 19.12.2023. године).

Због извођења радова на реконструкцији дионице магистралног пута М-I 101 Александровац-Александровац (аутопут), измијењен је режим у одвијању саобраћаја (до 01.12.2023. године).

На граничним прелазима у путничком саобраћају  задржавања нису дужа од 30 минута.

Share With: