Top lista

Top lista za 27.02.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

17. novembar-Međunarodni dan prijevremeno rođene djece

Udruženje roditelja prijevremeno rođene djece u Republici Srpskoj “Mrvice” organizovaće danas,  povodom 17. novembra  Međunarodnog dana prijevremeno rođene djece, niz aktivnosti objedinjenih u manifestaciji pod nazivom “Ljubičasti novembar”.

Član Udruženja Danka Mirjanić gostujući u emisiji “Aktuelno” Radio Gradiške, istakla je da će u Gradišci “Mrvice” svoj dan obilježiti puštanjem ljubičastih balona ispred Gradske uprave u 18 časova i predstavljanjem  slikovnice “Čudesni mali heroji” koja je nastala u okviru projekta “Čarobni  mrvičasti svijet”. U znak podrške “Mrvicama” zgrada Gradske uprave, Arena Gradiška, fontana u Gradskom parku i fontana u naselju Senjak svijetliće ljubičastom svjetlošću.

Mirjanićeva je istakla da zbog trenutne epidemiloške situacije ove godine udruženje “Mrvice” neće organizovati donatorsko veče niti bilo kakve skupove koji okupljaju veći brojčlanova.

Udruženje Mrvice osnovano je 2016.godine, a od tada su organizovali više donatorskih akcija.Udruženje”Mrvice” trenutno broji 120 članova.

 

Share With: