Top lista

Top lista za 23.01.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

14.1.2021. За викенд веома хладно, у недјељу и до минус 17

У Републици Српској ће наредних дана бити претежно облачно и хладно вријеме са дневном температуром од минус три до два степена Целзијусова, док се за викенд очекује веома хладно вријеме, а у недјељу, 17. јануара и до минус 17 степени на планинама, подаци су Републичког хидрометеорлошког завода.

Овог јутра ће бити промјенљиво до претежно облачно и хладно, а у вишим предјелима веома хладно, те на сјеверу мјестимично са провијавањем снијега.

Током дана биће облачно, на сјеверу се очекује провијавање или слаб снијег, а слаб до умјерен у централном појасу, на истоку и високој Херцеговини.

На југу ће бити кише, али је могућа сусњежица, док се касније послије подне на сјеверу и западу очекује престанак падавина, а према ноћи на петак и у већини других предјела уз раслојавање и смањење облачности.

Једино ће у централном појасу, на истоку и на југоистоку /висока Херцеговина/ и даље бити облачно са снијегом. У централном појасу земље дан ће бити леден, што значи да дневна температура неће прелазити нула степени Целзијусових.

Вјетар ће бити умјерен сјеверозападни, пролазно појачан, послије подне у слабљењу, када ће у централном планинском појасу бити умјерен до јак, а на југу умјерен сјеверни.

Јутарња температура ваздуха биће од минус осам до минус три, на планинама и у мразиштима од минус 13 степени, док ће највиша дневна температура ваздуха бити од минус три до два степена, на југу до шест, а на планинама од минус пет степени Целзијусових.

Share With: