Јавни позив за подршку почетницима у предузетништву

Градска управа Градишка објавила је Јавни позив за додјелу бесповратних финансијских средстава из Програма подстицаја економском развоју и запошљавању у партнерству са МЕГ пројектом кроз финансијску подршку почетницима у пословању.

Право пријаве на Јавни позив имају привредна друштва и самостални предузетници који имају сједиште на подручју Градишке, да имају регистровану производну дјелатност из области дрвопрераде, металопрераде, текстилне или прехрамбене индустрије, да су остварили позитиван пословни резултат на крају 2018. године и да у овој години нису користили бесповратна средства из других извора по истом основу.

Средства се додјељују као подстицаји за набавку граћевинског материјала за доградњу, реконструкцију или адаптацију већ постојећег производног простора и набавку нове опреме.Укупна вриједност предложених активности, која укључује средства из овог јавног позива и властита средства корисника, не може бити већа од 40 000 КМ. Максималан износ одобрених средстава по кориснику је 20 000 КМ, док је минимално учешће корисника властитим финансијским средствима 20% од укупног износа трошкова активности.

Јавни позив биће отворен до 25. октобра ове године.

Share With: