Јавни позив за додјелу признања града Градишка

Комисија за јавна признања Скупштине града Градишка објавила је јавни позив за додјелу јавних признања града Градишка поводом 24. априла, Дана Града.

Комисија позива сва заинтересована правна лица, политичке партије и мјесне заједнице са подручја града да доставе приједлоге за додјелу јавних признања града Градишка која се додјељују у виду Повеље и Захвалнице.

Повеља Града је високо јавно признање које се додјељује физичким и правним лицима за изузетне заслуге  које су постигли на пољу свог рада и допринијели афирмацији града.

Захвалница је јавно признање које Град додјељује за изузетна остварења у области науке, образовања, здравства и социјалне заштите, културе, привреде, заштите животне средине, хуманитарног рада, спорта и у другим областима живота и рада.

Приједлог за додјелу јавног признања доставља се писмено и треба да садржи образложење и биографију предложеног кандидата или статусне податке за правно лице.

Приједлози се могу доставити Комисији за јавна признања Скупштине града Градишка, Видовданска 1А,  до 18. марта ове године.

С.Видовић

Share With: