ЦКУД „Лепа Радић“ Градишка – упис нових чланова

ЦКУД „Лепа Радић“ Градишка објавио је позив за упис нових чланова у све групе. Под слоганом „Направи корак, одиграј игру, уђи у коло…“ позив ће бити отворен у септембру и октобру.

Посебан позив упућен је заинтересованима за учлањење у први извођачки ансамбл у граду. Поред првог ансамбла, упис се односи на млађу дјечију групу, дјечију и рекреативну групу. Пробе се одржавају у послијеподневним часовима уторком и четвртком. Такође, музичка и пјевачка секција отварају врата за нове чланове. Предшколска секција за најмлађе чланове наставља са радом од 1. септембра у сарадњи са ЈПУ „Лепа Радић“ и то у свим вртићима: „Ципелићи“, „Пчелице“, „Лептирићи“ и „Бамби“.Такође, музичка и пјевачка секција отварају врата за нове чланове.

Актив жена ЦКУД-а и Актив добровољних давалаца крви су посебне групе које желе добродошлицу свим дамама, односно добровољним даваоцима крви.

Заинтересовани из Нове Тополе, Крајишника и околних мјесних заједница  могу да се укључе у рад млађе дјечије, старије дјечије или рекреативне групе. Пробе у Крајишнику се одржавају у вечерњим часовима понедјељком у петком.

Дјеца и омладина Кочићева и околних мјесних заједница могу се учланити у млађу дјечију или омладинску групу које пробе имају у послијеподневним и вечерњим сатима сриједом и суботом.

Сви који желе постати дио ЦКУД-а „Лепа Радић“ могу се пријавити директно на друштвеним мрежама друштва (Facebook, Instagram, Twitter), односно других контаката.

Додатне информације се могу добити на интернет страници: www.leparadic.com.

Share With: