Фудбал : Најава утакмица за викенд

Викенд пред нама доноси моштво фудбалских уткамица а једна од њих је и утакмица 15. кола Прве лиге Републике Српске у којем ће играчи Козаре сутра у 14 часова гостовати у Зворнику код екипе Дрина.

У оквиру 13. кола Друге лиге Републике Српске сутра у 14 часова ће у Жеравици Јединство угостити ФСА из Приједора, док ће у недјељу, 30. октобра у 14 часова Дубраве гоствати у Шипову гдје их дочекује екипа Горица.

У 12. колу Регионалне лиге Републике Српске ће се у 14.30 часова у Козарцу састати домаћа екипа Братство гдје ће дочекати Лијевче из Нове Тополе, а у недјељу ће у истом временсом термину у Грбавцима екипа 13 Скојевки угостити Слогу ДИПО из Горњних Подградаца.

За викенд ће се такође одиграти и утакмице 11. кола Подручне лиге Републике Српске а састају се : Бисери/Чатрња – Ламинци, Борац/Машићи – Жупа/Милосавци, Борац/Шибовска – Борац/Маглајани, Торпедо/Церовљани – Омладинац/Брестовчина, Козара/Турјак – Братство/Козинци, Полет/Елезагићи – Обрадовац, Млади Крајишник/Кукуље – Поткозарје/Александровац. Утакмица између Борца из Машића и Жупе одиграће се сутра у 15 часова, док ће се све остале утакмице Подручне лиге играти у недјељу у 15 часова.

Ђ. Лончаревић

Share With: