Фудбалски занесењаци из Горњих Подградаца: Бивши ас Борче Средојевић испред новог грба “Слоге“

Међу бившим фудбалерима подградачке „Слоге“ који су постигли велики успјех у овом спорту, али нису заборавили матични клуб у којем су почели каријеру, је Борче Средојевић, бивши првотимац „Козаре“, „Борца“ из Бањалуке, „Партизана“, „Ријеке“ и шпанског „Депортива“.

Борче је, током овонедјељне посјете клубу казао да је његова највећа спортска жеља да „Слога Дипо“, на крају првенства буде првак Подручне лиге Градишка и од, наредне сезоне, постане члан Регионалне лиге.

– За мене је „Слога“ на првом мјесту јер све моје емоције, моја младост је овдје. Ту сам почео играти фудбал и овдје се осјећам најљепше. ФК „Слога“ је моја кућа – казао је Борче Средојевић за Српскаинфо. Он се, заједно са Михајлом косовићем, успјешним предсједником „Слоге Дипо“, фотографисао испред новог клупског грба.

– Драго нам је због Борчетовог интересовања и његове подршке. У нашем клубу се много ради и гради, уређује, тренира… У току је иградња помоћног терена, што је давнашњи сан многих генерација. Напокон смо у прилици да и то урадимо и употпунимо наш спортским комплекс – рекао је Косовић.

Иначе, ФК „Слога Дипо“ је са двије побједе започела прољетни дио првенства, сада је друга, са бодом заостатка за водећом „Козаром“ из Турјака. Идуће недјеље, „Слога Дипо“ дочекује „Слободу“ из Доњих Подградаца а седам дана касније поново је домаћин, екипи „Младог Крајишника“ из Кукуља код Српца.

Српскаинфо / М.Пилиповић

Share With: